Vandaag had ik een baaldag!

En dat begon eigenlijk gisterenavond al. Of misschien was de aanloop zelfs al ergens in de afgelopen week.

In ieder geval wilde ik vandaag van alles doen:

  • inspirerende e-mail sturen aan mijn volgers
  • klantvragen beantwoorden voor mijn andere bedrijf (funnelbox.nl)
  • inspirerend blog schrijven
  • Berichten sturen naar mensen over de pilot voor mijn nieuwe online programma waarvoor de aanmeldingen binnenkort sluiten
  • enz.

En toen ik in mijn agenda keek, zag ik dat ik vandaag de hele dag bezig zou zijn met prive-dingen. We hebben een strandhuisje en dat werd vandaag van het strand gehaald. Dat doen we altijd samen met nog wat buren, waardoor het zeker tot halverwege de middag in beslag neemt.

Daar ging mijn planning. Ik sloot mijn agenda, cancelde mijn crossfit-les voor vanochtend en ging naar bed.

Vanaf het moment dat mijn wekker ging, heb ik alleen maar lopen denken aan alles wat ik nog wilde doen. Of had willen doen. Terwijl het heerlijk weer was op het strand.

Het ging voorspoedig op het strand, de huisjes waren rond 14.30u allemaal binnen. Zodat ik naar huis kon.

Daar moest ik nog even snel een formulier invullen, zodat mijn vrouw met onze dochter bij het stadhuis een paspoort aan mocht vragen. (Waarom is het meenemen van het trouwboekje icm mijn paspoort niet voldoende?)

Eindelijk tijd om de support-vragen te bekijken. En dat waren er deze keer ook verscheidene, die allemaal hun eigen aandacht verdienden.

En een mailtje over een afspraak morgen, waarvoor ik vergeten was een lokatie te organiseren. Sterker nog, op het moment van de afspraak, stond (ook) iets anders in mijn agenda.

Pff… Gelukkig vrij snel een lokatie kunnen huren en de andere afspraak kunnen verzetten.

Toen moest onze kleinste man naar voetbal (en hij is al 8! dus niet meer klein, maar het zal denk ik altijd onze kleine jongen blijven…) Kleding mee, ophalen bij een vriendje, door naar voetbal en erachter komen dat ik zijn voetbalschoenen had gemist in de gang. Weer terug naar huis, schoenen halen en weer terug naar het voetbalveld om onze ‘pro’ te droppen.

Terug naar huis om mijn coachee te informeren over de lokatie. Nog een vraag over een website die niet goed bereikbaar is, paar klantvragen beantwoorden.

En ik voelde: Vandaag moet ik die inspirerende mail verzenden, anders is de dag echt niet voltooid

Dus… mail verzonden.

Tijd om te eten.

En tussen het verzenden van die mail en het eten drong tot me door, dat mijn hoofd al de hele dag tolde.

Dus ik stelde mezelf de vraag: Wat heb ik nu nodig?

Wat ik nodig had was simpel. Om mijn hoofd nog even leeg te maken wilde ik graag nog even sporten. Dus een crossfit-les geboekt. Daarnaast wilde ik nog graag een inspirerend blog schrijven. Immers, dat commitment ben ik met mezelf aangegaan. En als die twee klaar zijn, dan kan ik gaan slapen.

Om 20.30u begon de sportles. Na 75 pull-ups, 75 push-ups, 75 sit-ups en 75 air-squats was mijn hoofd leeg en mijn lijf voldaan. De les duurde een uurtje, de workout zoals omschreven had ik 19.38minuten voor nodig.

Inmiddels is het 22.14u en is mijn blog ook bijna klaar.

Of het inspirerend is weet ik niet.

Maar ik ga wel met een voldaan gevoel en een leeg hoofd naar bed. Morgenochtend ben ik dan helemaal klaar om er een hele mooie coach-sessie van te maken en de balans wat meer te schuiven naar ontspanning.

Vandaag heb ik uiteindelijk de dingen gedaan die ervoor zorgen dat ik met een goed gevoel naar bed ga. Morgen is een nieuwe dag, waarin ik opnieuw kijk wat ik nodig heb. Alleen dan begin ik er weer gewoon ‘s morgens mee.

About the author 

Sander | Reuma Reset Methode

In 2007 na lang zoeken naar een oorzaak van vele klachten, gediagnostiseerd met Reumatoïde Artritis. In 2014 ondanks alle medicatie de verwachting om binnen een jaar in een rolstoel te belanden. Nu, 2020, al 5 jaar vrij van klachten en medicatie. Recreatief crossfit-atleet (wel fanatiek!), hardloper, vader van drie en inspirator van mensen met een reumatische aandoening. Reuma is heel vaak omkeerbaar. Om dat bereikbaar te maken, bedacht ik de Reuma Reset Methode.
Wil je me ontmoeten? Grote kans dat je me aantreft op het strand bij Dishoek.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>