Aanmelden Reuma Reset Revolutie

(12 maandelijkse betalingen)

Online programma met:

  • Reuma Reset Methode Stappenplan met heldere opdrachten, oefeningen en recepten in iedere fase, waardoor je iedere stap gemakkelijk en met vertrouwen succesvol doorloopt.

  • Reuma Reset Revolutie mentoruur zodat je wekelijks de toegang hebt tot mijn persoonlijke hulp. Daardoor blijf je niet stil staan als je ergens tegenaan loopt en kan je steeds verder in je herstel.

  • 10x een themasessie waarin ik steeds een specifiek onderwerp verder toelicht, zodat je exact weet hoe je nog meer gezondheidswinst kan behalen.

  • Bonus: Groeiende community met andere deelnemers, waarmee je ervaringen kan uitwisselen. Let op: Hieruit kunnen waardevolle vriendschappen ontstaan

  • Bonus: Het complete C9 Detox pakket voor 9 dagen (winkelwaarde € 130,00)

(Ik betaal liever in een keer en krijg € 167 korting)

Factuurgegevens

Jouw bestelling

Product Subtotaal
Reuma Reset Revolutie (maand-betaling)  × 1 97,00 / maand voor 12 maanden
Subtotaal 97,00
Verzending
Totaal 97,00
Recurring totals
Subtotaal 97,00 / maand voor 12 maanden
Verzending via Gratis verzending Gratis
Recurring total 97,00 / maand voor 12 maanden
Eerstvolgende betaling: 30 november 2020
  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

 
profile-pic
Anouska

 

Voordat ik besloot deel te nemen twijfelde ik aan de financiële kant en of het mij werkelijk zou gaan helpen. Uiteindelijk ben ik heel erg blij dat ik meegedaan heb, ik had het niet willen missen. De Reuma Reset Challenge heeft mij een andere kijk gegeven op mijn levensstijl in combinatie met mijn reuma. Mijn energieniveau is omhoog gegaan en ik snap beter waar de klachten vandaan komen. Ook heb ik geleerd dat er zoveel ander voedsel is waar je normaal niet naar zou kijken in de supermarkt. Verder besef ik nu dat de reuma een deel van mij is, maar dat ik het mij niet hoef te laten overheersen. Ik zou de Reuma Reset Challenge aanbevelen aan iedereen die reumatische aandoeningen heeft. Ik heb lieve mensen leren kennen met vergelijkbare klachten. We hebben nog steeds contact met elkaar via whatsapp, zodat we elkaar kunnen steunen met de minder leuke kanten van de ziekte, maar ook met advies en tips over voeding, beweging en ontspanning!

>