Binnen 30 dagen je klachten halveren en je energie verdubbelen. Zonder medicijnen.

Leer hoe ook jij binnen 30 dagen je energie verdubbelt en je klachten halveert zonder medicijnen!

Ben jij radeloos door je reumatische aandoening, waardoor je steeds meer pijn hebt, steeds minder kan en je levenskwaliteit wordt beperkt?

De meeste reumatische ziektes zijn progressief. Dat betekent dat klachten steeds erger worden. En blijvende schade kunnen aanrichten aan je gewrichten. In 2007 kreeg ik de diagnose Reumatoïde Artritis. En ondanks dat ik precies deed wat de arts me vertelde, had ik ieder jaar meer pijn en minder bewegingsvrijheid. Ik voelde me gevangen in mijn eigen lichaam. Tot ik ontdekte dat ik zelf heel veel invloed heb op mijn klachten.

Iedere ochtend voelde als een wedstrijd. Opstaan, met stijve enkels en knieën de trap af naar het toilet, tanden poetsen, douchen, scheren. Als ik daarmee klaar was, was ik al helemaal kapot. En dan moest mijn dag nog beginnen.

Ik volgde de adviezen van de reumatoloog. Nam netjes mijn medicatie. Ging op tijd naar bed. Probeerde voorzichtig te bewegen en niets te overbelasten. Maar het werkte niet.

Op tijd naar bed betekende langer naar het plafond staren. Bewegen betekende heel veel extra pijn. En hoewel ik wel een klein beetje baat had bij de medicijnen, waren de bijwerkingen niet te harden.

Mijn leverfunctie vloog achteruit, ik had regelmatig luchtweg-infecties en urineweg-infecties. Voelde me een groot deel van de week alsof ik een kater had. En ieder jaar ging het alleen maar slechter met me dan het jaar ervoor.

Ik moest mijn bedrijf opdoeken, waarin ik twee jaar keihard had gewerkt. Het ging gewoon niet meer door de pijn, vermoeidheid en bijwerkingen van de medicijnen.

Gelukkig vond ik een nieuwe baan. Ik werkte hard en met plezier. Maar naast mijn werk had ik nergens energie voor. Thuis voelde ik me knap waardeloos. Mijn vrouw had niets aan me.

In 2010 werd onze eerste zoon geboren, Jari. Een heerlijk ventje. Maar ik kon er nauwelijks van genieten, door de reuma.

Het bleef slechter en slechter met me gaan. Ik kreeg steeds weer nieuwe medicijnen van de reumatoloog. En ik ging steeds meer complementaire zorg zoeken.

Maar ondanks mijn inzet kon ik in 2014 mijn drie kids niet eens meer zelf een schone luier aan doen. Ik kon mezelf nauwelijks verplaatsen zonder steun. Laat staan dat ik mijn kinderen nog kon tillen.

Wat voelde ik me slecht. Ik werd er zelfs depressief van. Ik was boos, verdrietig en bleef vechten tegen de reuma.

Die mocht mij er niet onder krijgen.

Ik was 24, maar voelde me ouder dan mijn opa van 80.

Nu ziet mijn leven er gelukkig heel anders uit. Ik ben al 5 jaar klachtenvrij en gebruik al die jaren geen medicijnen meer.

En ik ben ervan overtuigd dat dit ook voor jou mogelijk is.

De Reuma Reset Challenge

Online programma voor mensen met een reumatische aandoening. Dagelijks ga je bewust aan de slag met een korte opdracht waarmee je impact hebt op de ontwikkeling van een reumatische aandoening. Door 30 dagen gerichte actie halveer je de klachten en verdubbel je jouw energie. Pijnvrij en energiek leven zijn ook voor jou bereikbaar.

Unieke kans! Nu met 50% korting !


Meld je aan en Krijg Controle over je Klachten

Als je nu aanmeldt, krijg je direct een bevestigingsmail. Daarin vind je alle informatie over toegang tot de online leeromgeving, met daarin alle oefeningen. Dagelijks ontvang je een e-mail met de opdracht van die dag. En natuurlijk kan je de opdrachten altijd terugkijken in de online leeromgeving.

30 Duidelijke Opdrachten

Dagelijks een e-mail met een eenvoudige opdracht, waar je maximaal 20 minuten bezig bent. Wees niet bang, je wordt er niet moe van. Iedereen kan meedoen.

Je weet precies wat je moet doen

Duidelijke opdrachten, praktische oefeningen en recepten zorgen ervoor dat je focust op precies die dingen die voor jouw herstel van belang zijn.

Je Reuma Reset Coach Sander

In de online omgeving kan je jouw vragen stellen aan je coach. Je coach weet als ervaringsdeskundige waar hij het over heeft en helpt jou verder als je dat nodig hebt.

De oorzaak aanpakken

Met de Reuma Reset Challenge pak je de oorzaak van je klachten aan. Zonder (extra) medicijnen en ongewenste bijwerkingen.

Wat je krijgt bij deelname aan de Reuma Reset Challenge

De Reuma Reset Revolutie bestaat uit 3 onderdelen, die ieder een eigen fase vormen in je herstelproces.

1

De Reuma Reset Challenge - € 197

30 dagen lang dagelijks een opdracht waarmee jij de oorzaak van je reumatische klachten aanpakt.

2

Persoonlijk Reuma Reset Plan - € 197

Wat betekent vitaal leven voor jou? En hoe pas je dat in jouw leven? Daarvoor maak je jouw persoonlijke Reuma Reset Plan. Natuurlijk vind je in de training ook alle begeleidende video's om jouw optimale plan samen te stellen.

3

Workshop: Jouw Inspirerende Levensdoelen - € 197

Als je lijkt op de meeste mensen met een reumatische aandoening, dan heb je tot nu toe vooral gevochten tegen je klachten. Door te vechten tegen dat wat je niet wilt, lever je veel energie in. Als je gaat leven om jouw droomdoelen te bereiken, dan gaat je energie niet meer ten koste van wat je niet wilt. Je kan al je energie stoppen in het bereiken van je dromen, zodat die niet langer verloren gaat.

Bonus

Ik heb een aantal hele mooie bonussen voor je toegevoegd

Om zeker te weten dat jij binnen 30 dagen echt je klachten halveert en je energie verdubbelt, heb ik de Reuma Reset Challenge uitgebreid met een aantal bijzonder waardevolle bonussen. 

Bonus 1
Coaching via Online omgeving

In de online omgeving kan je jouw vragen stellen aan je coach Sander. Hij weet als ervaringsdeskundige waar hij het over heeft en helpt jou verder als je dat nodig hebt. Je hoeft dus niet te blijven steken als het je even onduidelijk is.

Bonus 2

Training: Hoe herken ik reuma-vriendelijke voeding

De supermarkt ligt vol met allemaal producten. Maar is dit allemaal wel even gezond?


In deze online training leer je waar je op moet letten als je op zoek gaat maar voeding die past binnen de Reuma Reset Methode.

Bonus 3
Persoonlijk coach-gesprek

Creëer een doorbraak in jouw leven met reuma tijdens een persoonlijk Reuma Reset Gesprek. Je krijgt direct inzicht in de mogelijkheden voor jouw situatie, je valkuilen en belemmeringen, de route naar succes en de quick-wins, waarmee je op korte termijn resultaat haalt. En we kijken of ik de juiste persoon ben om je verder te helpen.

Jouw Reuma Reset Coach,
Sander Wielemaker

Na jaren last te hebben gehad van allerlei (vage) klachten kreeg Sander in 2007 de diagnose Reumatoïde artritis. Zeven jaar lang deed hij alles wat de dokter zei. En daarnaast bezocht hij heel veel verschillende therapeuten, op zoek naar een oplossing voor de dagelijkse pijn en vermoeidheid. Inmiddels is hij al ruim vijf jaar klachtenvrij. Met zijn persoonlijke ervaring en diverse opleidingen en informatie uit vele wetenschappelijke onderzoeken, maakte hij het programma dat hij zelf nodig had. Zijn missie is om in 2025 minimaal 200.000 mensen met een reumatische aandoening te inspireren naar een leven met meer energie en minder of geen klachten.

Wat cliënten zeggen over Sander

Mariska Davis

Het is een topper!

Zoals je weet vind ik je een topper! Ik heb  heel veel steun aan je gehad! Nogmaals dank daarvoor!

Monique Cleven

Geweldig!

Sander, ik ben je erg dankbaar voor alles, de challenge was boven verwachting, geweldig!

Carina

Held!

Wat ben je toch een held Sander! Jij hebt echt ❤️ Voor je werk.

Wat zijn jouw Dromen je Waard?

Stel je eens voor... Volgend jaar spreken we elkaar. Het programma is afgelopen, je hebt al twee maanden geen klachten meer. Je bent samen met de reumatoloog je medicatie aan het afbouwen. En het voelt goed. Je bent energiek opgestaan. Hebt lekker je oefeningen gedaan. Ook op je werk gaat het lekker!

Je dierbaren kennen je misschien nauwelijks terug. Een heerlijk actief leven, met heel veel leuke dingen. Natuurlijk moeten er ook dingen gebeuren die je geen energie geven. Maar ook die gaan je nu gemakkelijk af.

Wat zou je dat waard zijn? Wat zou je daar voor over hebben?


Als ik terugkijk naar mijn herstel... Eerlijk is eerlijk. Als ik 5 jaar geleden iemand was tegengekomen die me kon overtuigen dat ik pijnvrij kon leven. Die me toen een glimp had kunnen laten voelen van wat ik nu bereikt heb... Ik had er alles voor willen geven om een dag pijnvrij te zijn. Inmiddels ben ik 5 jaar zonder klachten... Het kan! En dit is jouw kans.


Reuma Reset Challenge

Het complete online programma en alle bonussen:

Nu voor

97 

normale prijs € 197
 • Direct toegang
 • Start morgen
 • Halveer je pijn
 • Verdubbel je energie
 • Zonder (extra) medicijnen
 • Op weg naar pijnvrij en medicijnvrij leven 

Mis deze kans niet! Wat cliënten zeggen over de Reuma Reset Methode.

Marjolein Noordzij

Het programma voor iedereen met reuma

Ik zou de reuma reset methode aanbevelen aan iedereen die wil leren omgaan met de pijn en vermoeidheid die bij reuma komt kijken. Of je nu Artrose hebt of Fibromyalgie, iedereen haalt hier wat waardevols uit. Het maakt eigenlijk niet uit wat voor soort reuma je hebt, je loopt vaak toch tegen dezelfde dingen aan. Je leert ook een hoop van elkaar. Daarbij is Sander een enorm inspirerende coach die echt betrokken is bij jou als persoon en als het even niet lukt bereid is om je wat extra hulp te geven.

Marijn Sjouke

Ik voel me minder patiënt en meer in controle

Ik zag er best tegen op om aan een 'patiënten groepje' mee te doen. Dan moest ik mezelf namelijk ook zo zien 😉. Maar het bleek juist heel warm en ook fijn om het met lotgenoten te kunnen bespreken. Uiteindelijk is de timing nooit perfect, maar elke dag is een goede dag om beter voor jezelf te gaan zorgen.

Ik heb nu meer rust en kracht om bewust voor mijn gezondheid te kiezen.

Ondanks dat het programma zich op de ziekte focust voel ik me minder patiënt en meer in controle.

Monique Cleven

Ik kan 's morgens weer beter de trap af

Voordat ik ging deelnemen twijfelde ik. Wilde ik geld uitgeven aan een programma waarvan ik geen ervaringen kende en niet zeker weet of het gaat helpen voor mijn gezondheid!

Het programma was zeer waardevol. Ik heb het als zeer prettig ervaren en heb veel nieuwe inzichten gekregen en veel geleerd. Ik heb meer ruimte in mijn gewrichten, iets minder pijn. In mijn heupgewricht geen pijn meer en ik kan 's morgens weer beter de trap af met mijn ontstoken enkel.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Kan ik meedoen met mijn klachten?

Iedereen die lijdt onder een reumatische aandoening kan meedoen. Als je actief meedoet en alle opdrachten zorgvuldig uitvoert op een manier die voor jou haalbaar is, dan kan je er zeker van zijn dat je effecten gaat ervaren. Natuurlijk is de Reuma Reset Revolutie geen tover-drankje. Kraakbeen dat weg is als gevolg van artrose kan ik niet terug toveren. Door het programma vertraag je de 'slijtage' wel. En doordat je sterker wordt, neemt de druk op beschadigde gewrichten af, waardoor je minder pijn zult ervaren.

Wordt het vergoed door mijn zorgverzekering? 

Op dit moment wordt de Reuma Reset Methode niet vergoed door ziektekosten verzekeraars. Voor sommige mensen is het wel mogelijk om via hun werkgever een vergoeding te krijgen vanuit het persoonlijk ontwikkel-budget. De kans is groot dat je na deelname aan het programma veel prettiger je werk kan doen. Natuurlijk besef ik me dat het over best veel geld gaat. Maar kijk eens welke vrijheid je ervoor terugkrijgt als je klachten daadwerkelijk verdwijnen!

Zo'n programma, is dat wel wat voor mij?

Die vraag kan alleen jij beantwoorden. Maar als je al tot hier hebt gelezen, durf ik wel te stellen dat je bovengemiddeld geïnteresseerd bent. Als je echt minder klachten en meer energie wilt, dan heb je nu de sleutel in handen. Kom in actie en meld je aan!

Een online programma, werkt dat wel?

De Reuma Reset Challenge is uniek in zijn opzet. Je krijgt 30 dagen lang dagelijks een korte opdracht, die je in ongeveer 20 minuten uitvoert. Door serieus met de opdrachten aan de slag te gaan, weet ik zeker dat je tot de inzichten komt die ervoor zorgen dat je klachten verminderen. Door de adviezen en tips te volgen, merk je al binnen de eerste twee weken dat je meer energie hebt en dat de druk op je gewrichten afneemt.

Wat gebeurt er na mijn aanmelding?

Na je aanmelding ontvang je direct van mij een e-mail waarin ik je deelname bevestig. In deze mail vind je ook de link waarmee je jouw Reuma Reset Call inplant.
Ook ontvang je een losse mail met de inloggegevens voor de online leeromgeving.
Morgenochtend ontvang je de eerste mail met een dagopdracht. De dagen daarna ontvang je steeds 's morgens de nieuwe opdracht. 

Waar kan ik meer informatie vinden?

Ik heb geprobeerd om zoveel mogelijk informatie te delen op deze pagina. Maar als je nog met vragen blijft zitten, mail me dan op sander@reumaresetmethode.nl.

Reuma Reset Challenge

Het complete online programma en alle bonussen:

Nu voor

97 

normale prijs € 197
 • Direct toegang
 • Start morgen
 • Halveer je pijn
 • Verdubbel je energie
 • Zonder (extra) medicijnen
 • 30 dagen focus op weg naar pijnvrij en medicijnvrij leven 

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Je hebt echt geen idee hoe tof ik het zou vinden om jou te mogen begeleiden. En over een jaar met je terug te kijken op je reis. Om tot de conclusie te komen dat het echt life-changing was. Dat de resultaten voor jou iedere verwachting hebben overtroffen.

Ik weet dat je het in je hebt en haal het graag in je naar boven. Doe je mee?


Groetjes, Sander

Reuma Reset Methode

>