Wil jij weten wat de Reuma Reset Methode voor jou kan betekenen?

In een kennismakingsgesprek kijken we samen wat jij zou kunnen doen om je klachten en symptomen te verminderen.

wat brengt deze kennismaking jou?

Binnen een half uur helder waarop je moet focussen om je klachten te verminderen.

Wat zijn de belangrijke dingen voor jou?

Als je weet wat belangrijk is in je leven, dan is het makkelijker om prioriteiten te stellen. Daarom zullen we hier eerst samen naar kijken.

Wat is er mogelijk?

Zodra je weet wat belangrijk is voor je, bespreken we welke mogelijkheden er zijn voor verbetering van je situatie. Je komt het gesprek uit met minstens twee bruikbare tips waarmee je verder kan.

Hoe kan ik je daarbij helpen?

Als er een klik is tussen ons, dan zal ik je ook iets meer vertellen over de manier waarop ik je met de Reuma Reset Methode verder kan helpen. 

Over Sander Wielemaker

Hoi,

Ik ben Sander

Ik geloof dat mensen met ontstekingsreuma hun klachten zeer sterk kunnen verminderen door aanpassingen te doen aan hun leefstijl.

Door te focussen op het vergroten van de vitaliteit, naast het bestrijden van de symptomen, is heel veel mogelijk!

Ik weet hoe het is… Op mijn 30ste zat ik bijna in een rolstoel door de reuma. Ik gebruikte dagelijks medicijnen, kon onze pasgeboren baby niet zelf op de commode leggen en het ging steeds slechter met me.

Tot ik ontdekte hoe ik zelf de klachten kon verminderen en uiteindelijk zelfs wegnemen door mijn leefstijl aan te passen. Door nieuwe gewoontes aan te leren op het gebied van voeding, beweging en ontspanning en op een andere manier om te gaan met relaties en mentaal welzijn ben ik inmiddels al 7 jaar van mijn medicijnen af, ben ik sterker dan ooit tevoren en kan ik de vader zijn voor mijn kinderen, die ik graag wil zijn.

Daarom help ik mensen met ontstekingsreuma hun klachten op te lossen waardoor ze weer 100% aan het leven kunnen deelnemen.

Kennismakingsgesprek, zo werkt het:

 1. 1
  Kies een moment in mijn agenda 
  In de agenda weergave hieronder kan je een moment kiezen waarop je het kennismakingsgesprek wilt plannen. Zorg dat je tijdens het gesprek de rust hebt om even helemaal bij de kennismaking te zijn.
 2. 2
  Je ontvangt een bevestiging 
  Via e-mail ontvang je een bevestiging dat je kennismakingsgesprek is ingepland. In die mail staat ook de link naar ons gesprek wat via Zoom zal plaatsvinden.
 3. 3
  Op het afgesproken moment ontmoeten we elkaar
  Via de link uit de e-mail ontmoeten we elkaar in een Zoom-meeting. Daar bespreken we jouw visie op de toekomst en wat je kan doen om dat te bereiken. Als ik het gevoel heb dat ik je kan helpen, kan het zo zijn dat ik je in het gesprek een aanbod doe.
 4. 4
  We ronden het gesprek af
  Aan het eind van het gesprek vatten we samen wat we hebben besproken. Zo zijn de vervolgstappen voor jou helemaal helder. Je weet precies wat je volgende stap is, waarmee je aan de slag gaat.

Plan hier je kennismakings-gesprek

Kies hieronder een datum en tijd die jou passen en plan onze afspraak in. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en jouw verhaal te horen.

[ameliastepbooking service=4]

>