Let op: Deze aanbieding zie je maar een keer!

Je hebt nog zeer beperkt tijd om van deze speciale aanbieding gebruik te maken.

00
Dagen
00
Uren
10
Minuten
00
Seconden

Wil jij snel meer energie? Zoek dan niet verder en start nu met het programma:

Reuma Reset Boost

"In drie stappen blijvend meer energie voor mensen met reuma"

Lees verder en ontdek hoe het programma 'Reuma Reset Boost' jou gaat helpen naar een energiek leven.

Heb je een reumatische aandoening en ben je er helemaal klaar mee dat je zo weinig energie hebt?

Lees dan verder...

Reuma en vermoeidheid horen bij elkaar toch? Dat is wat je overal hoort en leest. Natuurlijk is het vermoeiend voor je lichaam, als er overal ontstekingen zijn. 

En natuurlijk word je moe van de pijn en beperkingen waarmee je iedere dag wordt geconfronteerd.

En aan de reuma kan je niets doen. Ten minste, dat is wat de wetenschap ons op dit moment vertelt. Ik ben er achter gekomen dat je wel iets kan doen aan reuma! De eerste stap daarvoor is meer energie creëren. 

Want energie geeft je een krachtig gevoel. Het gevoel dat je de wereld aan kan. Dat je iets kan ondernemen. En dat je keuze hebt.

Als je geen energie hebt, is het heel moeilijk om iets te gaan ondernemen. Dat weet ik! 

Naast de ontstekingen, waarop je niet snel invloed hebt, zijn er vijf dingen waarop bij mensen de meeste energie weg lekt. Als je die lekken oplost, blijft er vanzelf (veel) meer energie over.

Als je die nieuwe energie gebruikt om meer energie in je leven te brengen, dan maak je al heel snel een onvoorstelbare groei door! En hoe tof zou dat zijn, voor jezelf, je familie, je kinderen.

Mijn naam is Sander Wielemaker en ik herken die blokkerende vermoeidheid. Gelukkig heb ik er nu geen last meer van, maar dat is wel anders geweest. 

In 2014 kon ik eigenlijk nog maar 1 ding: hangen op de bank of in bed. Ik moest er maar aan wennen, vertelde de dokter me. Het hoort bij de reuma.

Niets blijkt minder waar! Al sinds 2015 zijn de reuma en de vermoeidheid weg. Ik weet nu waar mijn energie weglekt. En als ik nu die beknellende vermoeidheid weer voel opkomen, dan weet ik dat ik op zoek mag naar het lek. Om dit te dichten. Ik heb mezelf beloofd om het nooit meer zover te laten komen als in 2014.

Het kan dus anders! Er is dus een manier waarmee je snel de energielekken kan dichten! Dit heb ik gebundeld in de online training 'Reuma Reset Boost'.

In de loop der jaren heb ik heel veel kennis verzameld over de oorzaken van verschillende soorten reuma. Weinig energie, verlammende vermoeidheid, is een symptoom dat bij bijna alle soorten reuma voorkomt. Heel veel mensen herkennen dit en vinden het nog vervelender om mee om te gaan dan met de pijn. Inmiddels ben ik erachter dat er 5 gemeenschappelijke energielekken zijn. Hierdoor lekt veel waardevolle energie weg. In de online training 'Reuma Reset Boost' vind je een beschrijving van ieder lek en een opdracht waarmee je het kan dichten. Als je de lekken hebt gedicht, is het tijd om meer energie toe te voegen. Ook dat vind je in deze online training.

Eenmalig aanbod voor nieuwe bezoekers! Ruim 85% korting!

Bestel en krijg direct toegang!

Als je beslist voordat de klok op nul staat, krijg je jouw unieke inloggegevens per email en kun je direct inloggen en aan de slag. In de online omgeving vind je alle modules van de online training.

Nu toegang = snel meer energie

Je hoeft niet te wachten tot het materiaal wordt opgestuurd. Je kan gelijk aan de slag. Na je bestelling worden de inloggegevens automatisch verzonden. Jij kan dan direct aan de slag met het dichten van de energielekken.

Altijd iets om op terug te vallen

De informatie in deze online training is universeel en tijdloos. Als je op een moment in je leven merkt dat de vermoeidheid terugkomt. Of dat je lager in je energie zit dan je zou willen, dan kan je altijd deze training er opnieuw bijpakken.

Iedereen kan hiermee aan de slag

De tips en oefeningen die je vindt in Reuma Reset Boost zijn eenvoudig. Iedereen kan ermee aan de slag. Jong of oud, maakt niet uit. En ook welke vorm van reuma (of andere chronische aandoening) is voor deze training niet belangrijk. Als je meer energie wilt, dan ga je dat met deze training bereiken.

Veilige omgeving om te leren

Samen met de andere deelnemers ben je in een veilige omgeving om te leren. Met vallen en opstaan. Deel je vragen, tips en inzichten onder de opdrachten met andere deelnemers. Samen leer je meer dan alleen.

Wa​t anderen zeggen over Sander

"


Erg duidelijk, authentiek, betrokken. Ik krijg er al hoop door. Prettige stem ook


Charlotte

"


ik heb em net bekeken...  zeer fijne uitleg en herkenning en erkenning...
Ik ga zeker aan de slag met het voedingspatroon... super bedankt voor deze unieke masterclass


Tamara

Insert Testimonial

Wat zit er allemaal in het programma?

Hieronder een overzicht met toelichting op de inhoud

Online training met drie modules (t.w.v. € 197)

Module 1: Dicht de energielekken, 5 lessen

Module 2: Meer energie in je leven, 3 lessen

Module 3: Geniet van jouw energieke leven, 2 lessen

6 x Reuma Reset Boost Focus-mail (t.w.v. € 27)

Om je te helpen echt aan de slag te gaan, ontvang je iedere zondagavond een focusmail. Daarin geef ik aan waarop je focus die week mag zijn, om het meeste uit het programma te halen. Geen ingewikkelde opdrachten ofzo, gewoon focus op dat wat je nodig hebt voor meer energie in je leven.

Tijdelijk krijg je bij de training Reuma Reset Boost een super mooie bonus-training


Helend schrijven (t.w.v. € 197)

Schrijven werkt helend. Door te schrijven krijg je inzichten, waarmee je verder kan in je leven. In deze online training leer je hoe regelmatig schrijven jouw kan helpen om de reuma te verminderen. Online training + werkboek.

Je investering in het programma 'Reuma Reset Boost'

Totale waarde programma & bonus: € 427

Deze eenmalige aanbieding geldt nog:

00
Dagen
00
Uren
10
Minuten
00
Seconden

Online programma 'Reuma Reset Boost' + Bonus

6 weken die je leven gaan transformeren!

€ 47

  • Reuma Reset Boost - Voor meer energie
  • Focus-mail - Voor focus op jouw proces
  • Bonus: Helend schrijven

Dit extreem goede aanbod vind je alleen op deze pagina en is elders niet te koop.

100% Tevredenheids Garantie 14 dagen geldig

Als je toepast wat ik je in deze training aanrijk, dan heb je voor je het weet veel meer energie. Je leven wordt niet meer geblokkeerd door die verlammende vermoeidheid. 

Daarom durf ik je gerust een niet goed geld terug garantie te geven. Stuur me binnen 14 dagen na aankoop van het programma een mail als je niet tevreden bent en je geld terug wilt.

Vaak gestelde vragen

Wat gebeurt er als ik mijn bestelling heb gedaan?

Je krijgt binnen een paar minuten een e-mail mat de inloggegevens, zodat je direct toegang krijgt tot de online training 'Reuma Reset Boost' en de bonus 'Helend schrijven'.

Als ik niet tevreden ben, mag ik dan mijn geld terugvragen?

Ja, ik hanteer een 14 dagen tevredenheid garantie. Als je me binnen 14 dagen na aankoop een mailtje stuurt, maak ik het geld terug aan je over.

Wanneer begint het programma?

Het is een online training die je zelf kan doorlopen. Zodra je de inloggegevens hebt ontvangen kan je ermee aan de slag. De focus e-mails die bij het programma horen ontvang je op zondagavond, rond 19.00u, gedurende zes weken.

En weet je wat echt gaaf is? Je kan voortaan altijd teruggrijpen op dit programma. Als je merkt dat je minder energie hebt, kan je de training opnieuw doen en ben je in een mum van tijd weer terug op energie.

Hoe kan ik contact opnemen?

Met vragen kan je me mailen op info@reumaresetmethode.nl. Ik zal je dan zo snel mogelijk antwoorden.

Hoe lang houd ik toegang tot het programma?

Je houdt na je aanschaf in principe levenslang toegang tot het programma. Dat betekent, zolang ik het online laat staan heb jij toegang. Ook tot updates en nieuw (extra) materiaal. 

Ik laat de training minimaal een jaar online staan na de laatste verkoop.

Krijgt de training ook updates?

Ja, af en toe worden extra lessen toegevoegd of bijvoorbeeld oude video's vervangen. Ik streef ernaar om de kwaliteit van mijn trainingen steeds te verbeteren.

>