Reuma Reset Methode
Video/Text

Overnight Oats

Les 40 Hoofdstuk 2 Module 33

Een heerlijk recept met een hoge voedingswaarde. Na dit ontbijt kan je er echt een tijdje tegenaan.

Zet het wel de avond van tevoren klaar, zodat het lekker smeuïg is als je het wilt gaan eten.

Ingrediënten

  • 50 - 75 gram havermout
  • Handje rozijnen
  • Banaan
  • Rijstmelk (of een andere plantaardige melk)
  • Flinke snuf kaneel

Bereiding

  • Doe de havermout in een schaal
  • Voeg hier de melk aan toe tot de havermout helemaal onder staat
  • Snij de banaan in plakjes en voeg deze toe
  • Voeg een handje rozijnen toe
  • En voeg ook een flinke snuf kaneel toe
  • Meng alles goed door elkaar
  • Voeg eventueel nog wat plantaardige melk toe, zodat het weer goed onder staat (zowel de rozijnen als de havermout absorberen nogal wat van de plantaardige melk. Ik vind het het lekkerste als het lekker smeuïg is.
  • Zet je schaaltje in de koelkast, minimaal 6 tot 8 uur.


Eet smakelijk!

Pen
>