Reuma Reset Methode
Video/Text

Bananen pannekoeken (met havermout)

Les 42 Hoofdstuk 2 Module 33

Deze pannenkoekjes lijken meer op de amerikaanse pancakes en zijn dus wat kleiner en dikker dan de Nederlandse pannenkoeken.

Ik vind ze zelf heerlijk als lunch, bijvoorbeeld met wat fruit (bessen, aarbeien, frambozen, maar ook met mango, perzik of ananas eet ik mijn vingers erbij op.

En ook als tussendoortje zijn ze lekker, bijvoorbeeld met een klein beetje honing of ahornsiroop.

Dit heb je nodig

  • 3 eieren
  • 2 (rijpe) bananen (niet te klein)
  • 100 gram havermout
  • Flinke snuf kaneel
  • Kokosolie om in te bakken

Zo maak je het

  • Doe alle ingrediënten in een blender en meng ze tot een glad beslag
  • Zet een bakpan op middelhoog vuur
  • Doe er een beetje kokosolie in
  • Schenk een deel van het beslag in de pan, een formaat wat je gemakkelijk kan draaien met een spatel
  • Draai de pannenkoek om zodra hij aan de zijkanten droog is
  • Bak zo beide zijden mooi lichtbruin
  • Doe dit tot al je beslag op is
Pen
>