Factuurgegevens

Extra informatie

Jouw bestelling

Product Subtotaal
Reuma Reset Challenge  × 1 97,00
Subtotaal 97,00
Totaal 97,00

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

profile-pic

Ik twijfelde of het uitkwam qua timing, zo voor de vakantie. Uiteindelijk vind ik dat het heel waardevol geweest is. Sommige dagen was het best intensief maar het heeft heel veel inzichten gegeven.

Ik zag er best tegen op om aan een 'patiënten groepje' mee te doen. Dan moest ik mezelf namelijk ook zo zien 😉.

En om zo in beeld te zijn via Zoom. Maar het bleek juist heel warm en ook fijn om het met lotgenoten te kunnen bespreken. Denk dat we elkaar veel tips hebben kunnen geven. En absoluut geen klaagmuur. Uiteindelijk is de timing nooit perfect, maar elke dag is een goede dag om beter voor jezelf te gaan zorgen. Heel veel inzichten. Veel leuke en leerzame opdrachten. Meer rust en kracht om voor mijn gezondheid te kiezen. Aan iedereen die echt wat wil doen om beter voor zichzelf te zorgen zodat de reuma meer naar de achtergrond gaat. Dat er ook veel creatieve opdrachten zijn. Dat ik me ondanks dat het programma zich op de ziekte focust minder patiënt voel, maar meer in controle. Het niet alleen leerzaam is voor reuma patiënten, maar denk ik ook voor mensen die weinig energie hebben bijvoorbeeld.

Marijn ,
>