__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"70b71":{"name":"Main Accent","parent":-1},"2827b":{"name":"Accent Dark","parent":"70b71","lock":{"saturation":1}}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"70b71":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"2827b":{"val":"rgb(16, 15, 15)","hsl_parent_dependency":{"h":6,"l":0.06,"s":0.04}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"70b71":{"val":"rgb(51, 190, 127)","hsl":{"h":152,"s":0.57,"l":0.47,"a":1}},"2827b":{"val":"rgb(59, 65, 63)","hsl_parent_dependency":{"h":160,"s":0.04,"l":0.24,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

in dit Bericht:
 

Sera Yeramian heeft sinds haar 16de reumatoïde artritis. Zij heeft hier veel last en besluit op zoek te gaan naar mogelijkheden om haar klachten terug te dringen. In haar zoektocht stuit zij op het auto immuun protocol. Een wetenschappelijk onderbouwd protocol, door een aantal Amerikaanse artsen opgesteld, waarmee auto-immuunziektes bestreden kunnen worden.

Gelukkig is er wetenschappelijk steeds meer inzicht in factoren waarop we zelf invloed hebben. Zoals bijvoorbeeld dieet en lifestyle. Natuurlijk zijn er factoren waarop je geen invloed hebt, zoals je DNA. Omdat alle klachten rond reuma, relatie hebben met het immuunsysteem, is het zaak om dit te ondersteunen en versterken.

Toen Sera het Auto immuun protocol (AIP) ontdekte had ze echt het gevoel van WOW, dus er zijn gewoon richtlijnen die ik kan volgen…

Vanaf het moment dat zij met het AIP aan de slag ging in haar eigen leven ging het steeds beter. Klachten zoals darmklachten, vermoeidheid, lage energie, allergie en de reuma symptomen zijn nagenoeg verdwenen.

Ze merkt dat het met haar lichaam een stuk beter gaat.

‘Ik voel me beter dan ooit’

Sera Yeramian – AIP Nederland

Meer weten over het Auto Immuun Protocol?

https://aipnederland.nl

Beluister deze aflevering van de Reuma Reset Podcast.

About the author 

Sander | Reuma Reset Methode

In 2007 na lang zoeken naar een oorzaak van vele klachten, gediagnostiseerd met Reumatoïde Artritis. In 2014 ondanks alle medicatie de verwachting om binnen een jaar in een rolstoel te belanden. Nu, 2020, al 5 jaar vrij van klachten en medicatie. Recreatief crossfit-atleet (wel fanatiek!), hardloper, vader van drie en inspirator van mensen met een reumatische aandoening. Reuma is heel vaak omkeerbaar. Om dat bereikbaar te maken, bedacht ik de Reuma Reset Methode. Wil je me ontmoeten? Grote kans dat je me aantreft op het strand bij Dishoek.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>