Reuma Reset Challenge [Actie]

Inclusief Persoonlijk Reuma Reset Plan, Online training 'Jouw inspirerende levensdoelen' en Reuma Reset Coachcall

Wil jij binnen 30 dagen de pijn halveren en je energie verdubbelen? Doe vanaf maandag mee met de Reuma Reset Challenge!

Factuurgegevens

Jouw bestelling

Product Subtotaal
Reuma Reset Challenge  × 1 97,00
Subtotaal 97,00
Totaal 97,00
  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

 
profile-pic
Esther Wezenberg

 

Ik dacht zou dit dan wel echt helpen?! Nou ik ben zo blij dat ik wel de stap heb genomen om dit te mogen ervaren. Want wat was het fijn. Ik heb zoveel geleerd. Vooral over voeding, bewegen en ontspanning. 30 dagen elke dag een challenge. Samen in een groepsverband vond ik juist fijn. Zo hebben we er een leuk clubje aan over gehouden en delen we nog steeds onze ervaringen etc. En Sander is echt zeer betrokken en een topper! Ik heb nu meer structuur en kan eindelijk zeggen dat ik na 8 jaar ook gewoon beter slaap. Heb echt heel veel geprobeerd. Maar blijkbaar werkt deze methode voor mij tot nu toe het best. Ook heb ik meer energie... Ik raad het aan voor ieder die worsteld met reuma. Superfijn is dat we er zoals ik al eerder al noemde.. Een hele leuke club aan heb over gehouden.. Een woord TOP!

>